Bedrijfsprofiel Garau Timmerwerken

R.Garau Timmerwerken R.garau timmerwerken is gestart in november 2001 nadat ik een kleine 10 jaar bij verschillende aannemers had gewerkt in loondienst, hier heb ik veel facetten van de bouw meegemaakt. van utiliteitsbouw en woningbouw naar renovatie en klein onderhoud, van de eerste paal tot de oplevering.

nadat ik gestart was met mijn bedrijf heb ik veel op grote bouwprojecten gewerkt en daar vaak seriematig onderdelen van het wek gedraaid, vloerplaten leggen, profielen stellen, kozijnen stellen waterkerende folies en lateislabben aangebracht , voorbereiden voor stukadoor en vloeren smeerder aftimmeren van kozijnen en leidingschachten. vaak op urenbasis maar ook werk aangenomen.

Toen dat iets minder werd heb ik ruim 1 jaar interieur verbouwingen gedaan voor een groot supermarktconcern, ook het particuliere werk kwam er wat meer bij.

Ik doe eigenlijk alle niet constructieve werkzaamheden, kozijnen plaatsen , voorzetwanden maken, leveren en plaatsen van dakramen inclusief aftimmeren, leveren en monteren van veiligheidsbeslag op voordeuren en achterdeuren, maken van op maat gemaakte meubels afgewerkt met een hpl toplaag. plaatsen van houten overkappingen,schuttingen en vlonders.

Door genoeg gereedschap ben ik erg flexibel en kan ik vele kanten op. ik denk mee met de klanten en geef tips en aanwijzingen hoe het beter en makkelijker kan, zodat de klant precies krijgt wat hij/zij in gedachten heeft. Het afvoeren en opruimen aan het einde van de dag vind ik zeer belangrijk, ik probeer zoveel mogelijk een stofzuiger te gebruiken bij het zagen frezen en schaven. een nette werkplek is ook een veilige werkplek.

Bekijk nu onze projecten

Wilt u meer informatie over al onze projecten waar wij voor ingehuurd zijn? Bekijk nu de timmerwerk projecten!

Meer informatie
R. Garau Timmerwerken
Ladderbeekstraat 80
1951 BP Velsen-Noord

Tel: (+31)6 44170146
E-mail: garautimmerwerken@ziggo.nl